Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskokt potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott på julbordet. 90kcal/port

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala potatisen och dela dem om de är stora. Skär paprikan i bitar. 2. Lägg potatisen, paprikan, apelsinjuicen , saffranet och russinen i en teflongryta. 3. Sjud under lock i 20 minuter tills potatisen mjuknat. Om för mycket vätskan kokar bort så tillsätt lite mer vatten. 4. Slå av vätskan, ånga av, salta och peppra

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.