Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så enkel, så god. Ibland lägger jag till röd paprika i stället för fänkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runtom i smör i en stekpanna.
  2. Skär salladslöken och fänkålen i bitar. Fräs smör i en gryta, rör ner créme fraiche och vin. Lägg ner kycklingen i såsen.
  3. Låt allt sjuda på svag värme under lock i ca 10 minuter. Strö över färska örter vid serveringen. Gott med klyftpotatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.