Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Snabbt, enkelt och gott med en känsla av vardagslyx. Vann 1:a pris i Fiskbilens decembertävling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfiléerna i en smord ugnsfast form. Salta och peppra. Smula buljongtärningen över laxen. Strö saffranet över.
  2. Häll över grädden och låt stå i ugnen 225 grader ca 8-10 minuter, tílls laxen är färdig. Servera med ris och en fräsch sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • dolores 1 januari 2010

    Härligt gott och enkelt. Dom där i fiskbilen måste ha bra smak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.