Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspäron

 
  • Serverar: 8-9 portioner
Skriv ut

Perfekt juldessert

Ingredienser

Instruktioner

koka lagen i 5 minuter i en stor gryta skala päronen och lägg dem i lagen allt eftersom. sjud under lock tills päronen är mjuka 20-30 min det beror lite på storlek och mognad. lyft upp päronen och lägg dom i en stor glasburk sila lagen och häll den över päronen lägg även i kanelstången och ingefära i burken låt gärna stå några dagar de håller sig i flera veckor om dom förvaras i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.