Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspäron med glass

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Saffransgula, kryddiga päron med vaniljglass underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen i en kastrull och ställ den vid sidan om plattan.
  2. Skala päronen och låt stjälkarna sitta kvar. Lägg ner dem efterhand i lagen.
  3. Koka upp och låt sedan koka på svag värme 15 – 20 min.
  4. Lägg päronen i glasburkar och häll över lagen. Låt stå kallt minst 1 dygn.
  5. Servera med lättvispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.