Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspannacotta med frukttopp

 
Skriv ut

En läskande efterrätt som kan göras i förväg och sedan stå och vänta i kylen tills det är dags för desserten.

Ingredienser

Instruktioner

Blötlägg gelatinet i kallt vatten 15 minuter. Koka upp grädde, saffran och socker. Krama vätskan ur gelatinet och smält det i gräddblandningen. Låt svalna och rör ner vaniljsockret. Häll upp i formar eller glas, ställ in i kylen, minst 6 timmar. Garnera med någon spännande frukt före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.