Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspannacotta med jultomtar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jul cotta

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten i ca 10 min. Snitta en vaniljstång och skrapa ur kärnorna. Koka upp grädde med vaniljstången och kärnorna.
  2. 2. Tillsätt saffran och socker i den varma grädden. Krama ur gelatinet och tillsätt det. Rör tills det har löst sig.
  3. 3. Häll vätskan i dekorativa dessertglas. Ställ dem i frysen en kort stund så att ytan stelnar. Ställ tomten i mitten. 4. Förvara dem sedan i kylen fram till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.