Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranspannacotta med pepparkakssmul

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

En fantastiskt god Italiensk gräddpudding som blir lite smalare med en lättare grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vaniljstången på längden.
  2. Koka upp grädde, saffran, vaniljstång och socker. Låt grädden sjuda i 15 minuter.
  3. Tag upp vaniljstången och skrapa ur den i grädden.
  4. Låt under tiden gelantinbladen ligga i blöt. Krama ur dem och låt dem smälta i den varma vaniljgrädden.
  5. Häll upp pannacottan i vattensköljda koppar. Låt stelna i kyl ett par timmar. Dekorera med pepparkakssmul.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • uppbot 30 november 2012

    ¨Test lagade idag. Super gott! Detta ska jag ha på julafton i stället för gröt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.