Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransparfait med exotiska frukter

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Saffran har en så underbar färg och smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, socker, citronsaft, vitt vin och saffran över vattenbad till ett tjockt skum och låt det kallna. Vispa grädden och blanda ner i den kalla äggsmeten tillsammans med rivet citronskal.
  2. Klä en enliters långform med plastfolie och häll i parfaitsmeten. Ställ formen i frysen i minst 5-6 timmar.
  3. Servera parfaiten i skivor med uppskurna exotiska frukter och ev. en fruktsås, gjord på mixade hallon socker och vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.