Det doftar ljuvligt i köket när du tillagar denna enkla men lyxiga rätt!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Kvarta tomaterna och ställ dem som båtar på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Ringla en skvätt olivolja över och strö på lite flingsalt. Baka mitt i ugnen ca 15 minuter, tomaterna ska torka lite.
- Ansa lök och fänkål, skiva dem tunt. Fräs dem lätt under omrörning i lite olivolja, saffran och sambal oelek.
- Koka pastan al dente och häll av vattnet. Tillsätt grönsaksfräs, tomater, räkor, hackad dill och sardiner. Blanda försiktigt och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Lägg upp på varma tallrikar. Servera med hyvlad parmesanost och gärna lite färska örter.
Publicerat den
23 november 2013
Liknande recept
Skriv kommentar