Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranssås med vitt vin och ugnsstekt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Riktigt känner smaklökarna rinna till. Sååå gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Saffranssås: Smält smör och rör ner vetemjöl. Rör i lök, vispgrädde, vatten, vin och buljong. Låt småkoka och smaka av med vin.
  2. Lägg laxen i en ugnsform och är den inte jämnt tjock så snitta längst kortsidan, för en jämnare tillagning. Klicka ut smöret och krydda. Tillaga på 200 grader i 15 - 20 minuter. Servera med kokt ris och grönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.