Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffranssill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 10 minuter
Skriv ut

Den här krämigt goda sillen gör jag alltid till jul. Det är lite sting i den av kajennepeppar och saffran.

Ingredienser

Instruktioner

Skala, kärna ur och finhacka äpplet. Skölj purjolöken och skiva fint. Skala och hacka vitlöksklyftan. Blanda alla ingredienser till såsen och vänd ner sillbitarna. Låt stå kallt ett par timmar och dra.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.