Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransskorpor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Supergoda!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. 2. Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen.
  3. 3. Blanda de torra ingredienserna med hel sötmandel och vänd ner det i bunken.
  4. 4. Forma degen till 3 längder och lägg dem på en plåt. Strö över råsocker.
  5. 5. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 25 minuter.
  6. 6. Ta ut dem och sänk temperaturen till 125 grader.
  7. 7. Skär längderna i 1 centimeter tjocka skivor och lägg tillbaka dem på plåten.
  8. 8. Torka skorporna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter.
  9. 9. Stäng av ugnen och låt skorporna stå och torka i eftervärmen tills ugnen kallnat (eller över natten).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.