Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransvåfflor med apelsin

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Grädda gyllengula våfflor och servera med färgstarka bär eller fruktsallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna.
  2. Blanda mjöl, bakpulver, saffran, socker och apelsinskal. Vispa i mjölk och smör till en slät smet.
  3. Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
  4. Vispa grädden.
  5. Servera våfflorna direkt med grädde och bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.