Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saffransvinäger

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Härlig i vinägrettdressing till skaldjur och kyckling!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg några strån av trådsaffran i en väl rengjord flaska, fyll på med mild vitvinsvinäger och förslut. Låt stå och ta smak.
  2. Blanda gärna saffran och kanel, saffran och apelsin eller saffran och rosmarin.
  3. Fler smaksättningar att prova: Julvinäger - Apelsinskal, kanel, färsk ingefära, stjärnanis och kardemumma. Pepparkaksvinäger -kanel, ingefära, kardemumma, nejlika. Vaniljvinäger -Snitta en vaniljstång och lägg ner delarna i en väl rengjord flaska. Fyll på med mild vinäger och förslut.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.