Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig biff (Phat neua tao jiaw dam)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Recept från "Maten från Thailand

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda svarta bönor, buljong, fisksås, ostronsås, sesamolja och socker i en liten skål.
  2. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna och fräs hälften av vitlöken under omrörning på medel-värme tills den är ljust brun.
  3. Tillsätt hälften av köttet och fräs under omrörning på medelvärme i 3–4 minuter eller tills köttet är genomlagat.
  4. Ta upp allt från woken och fortsätt med resterande vitlök och kött. Lägg tillbaka allt i woken.
  5. Tillsätt morot, bönor och såsblandningen i woken och fräs under omrörning i ytterligare 1–2 minuter. 6Smaka av och justera kryddningen om det behövs. Rör ner vårlöken och låt koka några sekunder.
  6. Skeda upp på ett serveringsfat och garnera med korianderblad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.