Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig fruktpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Blåbär, kiwi, you name it - den blir garanterat god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryck ut smeten till pajskalet i en pajform och grädda 15 min i 175 grader.
  2. Lägg i fyllningen när skalet är färdiggräddat.
  3. Lägg på färsk frukt eller bär: ex jordgubbar, kiwi, hallon eller blåbär.
  4. Smält en ”korv” aprikosmarmelad. Sila bort aprikoserna och bred över gelén över pajen.
  5. Kan gräddas i god tid före. Servera ev lite vispad grädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.