- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Baconlindad kycklingfilé med brieostfyllning
Instruktioner
- Koka filéerna 10 minuter i kycklingfond och vatten. Ta upp och låt kycklingen svalna innan den snittas upp som korvbröd och fylls med en knapp matsked brieost per filé.
- Tryck ihop och linda varje filé med ett par skivor bacon. Ringla över olja, salta och peppra. Stek filéerna 5-6 minuter i 200º ugn.
- Koka upp vin, vatten och kalvfond. Red med Maizena och sjud skyn i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Skär morot och paprika i strimlor. Ge strimlorna ett uppkok tillsammans med gröna bönor. Lägg upp avrunna grönsaker med kycklingen ovanpå. Avsluta med sky. Godast med stekt potatis till.
Publicerat den
27 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar