Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Baconlindad kycklingfilé med brieostfyllning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka filéerna 10 minuter i kycklingfond och vatten. Ta upp och låt kycklingen svalna innan den snittas upp som korvbröd och fylls med en knapp matsked brieost per filé.
  2. Tryck ihop och linda varje filé med ett par skivor bacon. Ringla över olja, salta och peppra. Stek filéerna 5-6 minuter i 200º ugn.
  3. Koka upp vin, vatten och kalvfond. Red med Maizena och sjud skyn i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär morot och paprika i strimlor. Ge strimlorna ett uppkok tillsammans med gröna bönor. Lägg upp avrunna grönsaker med kycklingen ovanpå. Avsluta med sky. Godast med stekt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.