Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig lättbakad limpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Detta bröd går fantastiskt snabbt och lätt att baka och smakar underbart med en ostbit och lite marmelad på fredagskvällen, eller som frukost inför en krävande dag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader C. Blanda de torra ingredienserna. Rör i fil, sirap och lingonsylt. Häll röran i en smord avlång brödform och grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme.
  2. TIPS: Jag använder blåbär- och hallonfil och brukar byta ut lite av russinen mot torkade aprikoser. Sedan kan man ju alltid lägga till lite solrosfrön, pumpakärnor eller nötter…
  3. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.