Den är så god.Är nog det godaste jag har smakat på länge.
Instruktioner
- 1. Vispa ägg och socker pösigt, rör ner morötterna och margarin.
- 2. Blanda vetemjöl, bakpulver, bikarbonat, vaniljsocker och kanel.Sikta ner i äggsmeten och blanda.
- 3. Lägg bakplåtspapper i en långpanna,30x40 cm.
Pensla med margarin och strö över kokos.Bred försiktigt ut smeten jämnt över långpannan.
Grädda mitt i ugnen ca: 10 min 200grader.Låt kakan svalna på pappret.
- 4. Fyllningen: Rör smöret och osten till en smidig kräm och tillsätt flor och vaniljsocker.
- 5.Stjälp upp den kalla kakan på ett smörpapper.
Fördela 2/3 av krämen över kakan och rulla ihop från långsidan med hjälp av pappret.
- 6. Bred resterande av kräm jämn över rullen.
Dekorera med morotsstrimlor och några kvistar citronmeliss.Ställ tårtan kylen en stund.
Går bra att frysa !
Publicerat den
1 februari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej! Detta är en jättegod kaka men jag ser att mängden vaniljsocker till frostingen inte finns med.