Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig päronkaka

 
Skriv ut

En sockerfri kaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugnsvärme 175 grader
  2. Smält smöret och låt det svalna. Rör i yoghurten, äggen ett i taget, sötningsmedel och kanel. Sikta ner mjölet blandat med bakpulver. Rör till en jämn smet. Bred ut hälften i en smord 1½ liters form. Lägg på hälften av päronbitarna. Upprepa.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. Låt svalna. Stjälp upp. Dofta över lite sötningsmedel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.