Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig rabarberkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Barndomens kaka som en av mina vänners mamma brukade baka åt oss. Har äntligen fått receptet och ändrat lite efter mitt tycket!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret, låt det svalna en aning. Blanda alla torra ingredienser och vispa till en massa, ha i äggen sist. Smöra och bröa en ungsform, skälp i smeten. Skiva rabarber cirka 1 cm tjocka bitar, grovhackad vitchoklad och strö över kakan. Grädda i 40 minuter på mitten gallret. Vill du piffa upp kakan kan du servera en god vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.