Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftig sallad

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god "marinerad" sallad som även kan varieras och göras till pastasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär salladen i fina strimlor, skölj den. Hacka grönsakerna i valfria bitar blanda salladskrydda med olivolja och vatten, tillsätt sockret och saltet. Rör om. Häll det över salladen och blanda väl. Skall det bli pastasallad av det så rör i pastan också. Låt dra en halvtimme innan servering.
  2. Tips! Tillsätt oliver, fetaost eller annat till salladen. Salladen kan varieras i det oändliga. Det är "marinaden" som gör att den blir så saftig och god.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.