Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Saftig smörgåstårta fylld med grädde, ägg och tonfisk. Skall stå en natt i kylskåp

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen. Vispa grädden och blanda den med majonnäsen (spara 1/3). Blanda ner tonfisken. Hacka äggen och rör ned dem i blandningen. Kantskär bröden. Gör fyra lager bröd med tre lager fyllning. Bred på majonnäsgrädden. Låt stå över natten i kylskåp. Garnera med ägg, tomat, gurka, räkor och citroner

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • chawlina 1 oktober 2009

    Hur många personer räcker detta recept till?

  • eva23 16 januari 2016

    Jag undrar också, hur många portioner? Hur mycket landgångsbröd? 18 ägg??? Och bara en burk tonfisk??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.