Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftiga tonfiskbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessa biffar är så goda att det är idé att göra en stor sats. Eventuella rester kan ätas kalla.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa champinjonerna och skär dem i tärningar.
  2. Rör ut tonfisken med ägg, champinjoner, ströbröd, grädde och hackad dill. Smaka av med lite salt och peppar.
  3. Forma färsen till biffar och stek dem i lite fett.
  4. Serveras tillsammans med potatis eller pasta och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.