Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftigaste sockerkakan

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den underbaraste, saftigaste, gyllengula sockerkaka jag någonsin ätit med en liten "hemlig"ingrediens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 gr Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vetemjöl blandat med bakpulver och häll i det kokande vattnet Häll smeten i en smörad bröad kakform Grädda 30 min låt sedan vila i 10 min och dela den i 2 bottnar
  2. Koka under tiden smör och mjölk i 2 min tillsätt vaniljsocker
  3. Häll glasyren över bottnarna och lägg samman dom. Pudra med florsocker över kakan

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.