Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saftigt och smakrikt filmjölksbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Många varianter finns det men denna är värd att provas, mycket smakrik och saftig och jättegod och lite nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla torra ingredienser inklusive de hackade valnötterna i en bunke. Rör ihop filmjölk, honung och lingonsylt och blanda ner i de torra ingredienserna. Klicka ner smeten i en smord avlång bakform, ca 1 ½ liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp brödet och låt svalna under bakduk

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.