Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sagas vaniljkaka

 
Skriv ut

Sagoligt god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Arbeta ihop allt utom ägg och filmjölk till en smulig massa. Ta undan 2 1/2 dl (detta skall strös över kakan innan den sätts in i ugnen) Tillsätt äggen och filmjölken..
  2. Häll i en smord liten långpanna. Smula över de 2 1/2 dl av den undanlagda degen.
  3. Grädda i 15 min eller tills kakan är torr..

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.