Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sagolik fisk i ugn

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Superenkel och god vardagsrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Smöra en ugnssäker form och lägg i torskfilén som är halvt upptinad. Krydda rikligt med flingsalt och citronpeppar. Lägg minimorötterna i formen eller skär strimlor av vanliga morötter och lägg i. Häll över nästan all matlagningsgrädde och ringla till sist över fiskfonden över alltihop.
  3. In i ugnen på 195 grader varmluftsugn, 225 grader vanlig ugn i 20-25 minuter. Häll över den sista grädden när det är 5 minuter kvar av tillagningstiden.
  4. Servera med kokt potatis och färska tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.