Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sagolik god Karl-Johanssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Perfekt mat nu i höst att värma upp sig efter en kulen dag ute. Och en god vegetarisk rätt för er som försöker äta mindre kött.

Ingredienser

Instruktioner

Stek svampen lite knaprig, salta sparsamt och ha sen i löken som steks mjuk. Mixa sedan svampen riktigt fint till ett "mos" Ha tillbaka svampen och löken i pannan och slå i buljong, grädde och vin, låt sjuda ca 15 minuter.Soppan ska vara krämig men inte för tunn. Gott är det också att spara några stekta svampbitar för att lägga tillbaka efter att soppan mixats. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.