Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami-och ädelostfyllda lövbiffar med klyftpotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snurriga biffar, enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka salamin i små bitar och smula sönder ädelosten. Blanda samman. Lägg lövbiffarna plant, salta och peppra. Fördela ostblandningen på biffarna.
  3. Vik samman och fäst med tandpetare, stek biffarna på medelvärme i matfettet på båda sidor. Låt dem ev eftersteka i ugn. Lägg klyftpotatisen på bakplåtspapper och stek i ugnens mitt i ca 10 minuter. Finhacka och strö över rosmarin tillsammans med saltet. Stek i ytterligare 8 minuter.
  4. Mosa eller smula fetaosten och strimla tomaterna, blanda med potatisen och servera till lövbiffarna. Garnera med rosmarinkvistar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sivan52 16 september 2008

    <hej mammalisa. detta får jag pröva någon gång. låter gott. kram från SIv

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.