Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och fetaostfylld lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda rulader med smak av salami.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 175 grader. Strimla löken. Fräs den i smör i en het panna häll på lite vatten och låt koka in. Strimla salamin. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar. Fördela lök, salami och smulad fetaost på köttet. Vik långsidorna över fyllningen och rulla ihop från ena kortsidan. Fäst med cocktailpinne. Bryn ruladerna i smör i en stekpanna. Lägg över på ett ugnsfast fat och efterstek i ugnen 15-20 min.
  2. Ett tips är att sedan fräsa lite lök, salami och fetaost i en kastrull slå på grädde, lite soja och smaka av med salt och persilja. Det blir en god sås att ha till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.