Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och fetaostmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

För den som inte äter kött är det bara att utesluta salamin och ta lite mer fetaost istället.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skiva salladslöken. Fräs den mjuk i 1 msk olivolja. Låt svalna. Tärna osten, strimla salamiskivorna och halvera tomaterna.
  3. Blanda grahamsmjöl, vetemjöl, bakpulver, salt och salamistrimlor.
  4. Vispa samman ägg, filmjölk och 1 msk olivolja. Rör ner blandningen i mjölet. Tillsätt ost och lök. Fördela smeten i en väl smord muffinsplåt. Tryck ner tomaterna.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 25 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • camillaolen 23 oktober 2008

    Jättegoda muffins !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.