Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salami- och ostfylld fläskfilé

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Gott, mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Putsa filéerna och salta och peppra dem. Bryn filéerna i lite matfett i en het stekpanna, efterstek ett tag.
  2. Skär djupa snitt i filéerna, typ skivor men ej igenom, med ca 1 cm mellanrum.
  3. Skär mozzarellaosten i tunna skivor, platta till en ostkiva något och lägg på en salamiskiva. Vik salamin på mitten och stick ner i skåran i köttet så att den stängda sidan blir uppåt. Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost.
  4. Lägg på finhackad basilika. Kan uteslutas.
  5. Lägg köttet i en ugnssäker form.
  6. Vispa samman grädde och chilisås och häll det i formen.
  7. Gratinera i ugnens mitt i ca 20 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.