Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamipotatissallad

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ett recept från delikatesskungen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga salladen gärna 1 dag i förväg.
  2. Skala och skiva rödlöken tunt. Skär de färska tomaterna i bitar och de marinerade i strimlor. Skiva och strimla salamin. Blanda ihop rödlök, marinerade tomaterna och salamin.
  3. Rör ihop såsen. Skala potatisen, skär den i bitar. Skala och skiva vitlöken. Fräs ihop det i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar.
  4. Blanda potatisen med grönsakerna och salladen. Ringla över en del av såsen. Servera till valfri kötträtt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.