Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamiquesadillas

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott kvällsmys. Servera gärna med tomatsallad och guacamole.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut philadelphiaost på alla tortillas. Snitta och skölj purjon, strimla den och salamin. Fördela detta med den rivna osten på 4 tortillas. Krydda med salt, peppar och oregano och lägg de andra fyra tortillas som lock.
  2. Stek de hoplagda tortillas som nu kallas quesadilla. Dela i trekanter och servera med tomatsallad. Jag steker alltid utan olja, bara onödigt...godare i torr panna.
  3. Skiva tomater och blanda med rucola och lite lök. Lite olivolja, balsamvinäger och flingsalt.
  4. Servera med guacamole

Kommentarer (2)

  • Disen 14 augusti 2008

    Oj så smaskiga och lätta att göra. Det här ska jag göra om redan i morgon. Klart en femma.

  • nilha 24 maj 2012

    Enkelt, gott och uppskattat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.