Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salamispäckad fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En väldigt god fredagsmysrätt eller finare lördagsmiddag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén. Krydda. Bryn runt om i smör. Skär 10 snitt i filén och fördela salamin i snitten.
  2. Kärna ur paprikorna, dela dem i bitar. Dela lökarna i klyftor. Blanda paprika, lök, hackad timjan med oljan. Salta och peppra.
  3. Lägg filén i en smord ugnsform och fördela grönsakerna runt om. Stek i 200 grader i ca: 20 minuter...
  4. Servera till ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.