Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En underbart god salla för de som gillar det lite starkare köket, passar utmärkt till det mesta, speciellt köttfärssåser och pajer

Ingredienser

Instruktioner

Skär salladen fint i strimlor, ringla över ca 2msk olja några nypor salt och svartpeppar. Ta korken till ättikan och häll upp 1kork och häll i salladen. Tillsätt lök om så vill. Har man tillgång till det tyska köket så är maggie en krydda att rekomendera, den ger en extra salt och god smak, men går precis lika bra utan. Blanda allt och smaka av, krydda efter smak, för extra styrka tillsätt lite extra ättika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.