Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad gurka/vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En god sallad, som passar till alla kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här:
  2. Förbered gurkorna redan på morgonen, så dom hinner att vattna ur sig. Skala gurkorna, och skiva dom tunna. Salta när dom ligger i skålen, och häll i vattnet. Krama ur gurkorna då och då under dagen.
  3. Stax innan du serverar salladen till maten, häller du ut allt vatten, och kramar ut gurkorna. Lägg crème fraichen i en skål och pressa i vitlöken, rör om. Lägg därefter in gurkan, och blanda allt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.