Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med ägg, räkor och lax

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Denna röra kan också användas som garnering på ägghalvor till påskbuffén. Då räcker den till 4 ägghalvor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, skiva och lättkoka moroten. Spola den kallt och strö över persilja.
  2. Skiva gurkan. Blanda sallad, morot, gurka och olja. Salta och peppra.
  3. Skala ägget och dela det i halvor. Hacka laxen och blanda ihop röran. Lägg upp salladen på en tallrik. Lägg på röran och ägghalvorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.