Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med ananas och litchifrukt

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera ananasen på längden och gröp ur halvorna med en sked eller en kniv. Ta bort den hårda stocken. Skär ananasköttet i lagom stora bitar och lägg dom i en skål. Häll av litchifrukten i ett durkslag och blanda dom sedan med ananasen.
  2. Skölj av jordgubbarna och ta bort det gröna. Dela dom på längden och lägg dom sedan i skålen. Sikta över florsockret och häll på körsbärsvinet. Blanda allt ordentligt och ställ kallt ett par timmar. Fördela frukten i ananasskalen och garnera med citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.