Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med chilistekt kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig och rik på både protein och nyttiga fetter är den här salladen perfekt under eller efter en aktiv sommardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kycklingbitarna i lite olja på medelvärme tills de är gyllenbruna runtom och genomstekta. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Blanda det hackade med kycklingen. Dra bort från värmen och låt svalna.
  2. Rosta cashewnötterna i en torr stekpanna och strö salt över. Dela avokadorna, kärna ur dem och skär fruktköttet i bitar. Skiva paprika och purjolök tunt.
  3. Blanda alla ingredienser till en sallad. Rör ihop dressingen och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.