Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med getostbröd och senapsvinägrett

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varianter på den här salladen finns nästan alltid på de franska brasserierna. Potatisen gör salladen ordentligt matig och getostbröden bidrar till ”det där lilla extra”.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på grill, 250°.
  2. Dressing: Blanda senap och vinäger. Vispa ner oljan lite i taget i en tunn stråle och tillsätt sedan vatten, honung, salt och peppar. Skär potatisen i mindre bitar och lägg ner dem i dressingen.
  3. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Fördela getosten på brödskivorna och gratinera högt upp i ugnen 5-7 minuter. Kontrollera då och då så att de inte bränns.
  4. Blanda alla ingredienserna till salladen. Servera med getostbröden. Garnera gärna med färsk rosmarin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Zigges 2 maj 2011

    Låter underbart, det här ska jag laga ikväll så får pappa en glad överraskning!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.