Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med manchego-ost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Manchego är en spansk lagrad fårost (hårdost) som lagras i minst 3 månader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rotsellerin i cm stora tärningar. Bryn dem i olivolja i het stekpanna runt om, Minska värmen och stek tills de är mjuka, ca 5 min. Dra av stekpannan. Salta och peppra.
  2. Skär osten i tärningar. Rosta pistagenötterna i torr stekpanna. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.
  3. Blanad rotselleri, ost och nötter i en skål. Häll över vinägrettsåsen och blanda försiktigt. Servera som en osträtt efter huvudrätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.