Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med ris och skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta recept har många år på nacken och jättegott är det.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i lättsaltat vatten i 18 minuter eller enligt anvisning på förpackningen. Slå av vätskan och spola riset i kallt vatten. Låt det rinna av väl. Tina ärtorna. Skär osten i stavar och skinkan i strimlor. Rör ut majonnäsen med gräddfilen eller grädden och smaka av med salt. Lägg upp salladsingredinserna i grupper på ett djupt fat och servera såsen till. Strö gräslök över och bjud på rostat bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.