Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med rökt lax och fikon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Vacker att se på och underbar att äta. Använd de salladsblad du själv gillar eller hittar för dagen. Våra favoriter är macheknippen, romansallad och bladspenat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda först dressingen genom att röra ihop saften från limefrukterna med honung och chiliflakes.
  2. Täck ett fat med salladsbladen. Dela laxen i mindre bitar och fördela över fatet. Dela fikonen i kvartar och lägg på. Gröp ur och skiva avokados och placera ut. Lägg på tomaterna och strö över valnötterna. Häll över dressingen och dekorera med limeklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.