Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med rostade solroskärnor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till det mesta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna. Strö över salt och låt svalna. Skölj salladen och låt den rinna av. Koka upp haricots vertsen och spola dem sedan kalla.
  2. Blanda sallat, haricots verts, delade tomater och halverade mozzarellabollar. Ringla över olja och vinäger, och strö över solroskärnorna. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.