Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med varmrökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och mättande sallad som är enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurt och citronpeppar till en jämn sås.
  2. Sprid ut salladen på ett uppläggningsfat. Koka äggen i 5-10 min, beroende på hur fast du vill ha gulan. Skala och halvera äggen. Lägg ägghalvor, lax och klippt vattenkrasse på salladsbädden.
  3. Blanda/skaka olivolja och rödvinsvinäger. Ringla blandningen över salladen. Strö över lite flingsalt. Servera med yoghurtsåsen och gärna ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.