Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salladsfat med kokt fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott som lättare lunch

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp 2½ dl vatten med 1 tsk salt, 1 msk pressad citron, 4 vitpepparkorn och ½ lagerblad. Lägg fiskfiléerna dubbelvikta i spadet och sjud dem 5-8 minuter. Låt fisken kallna i spadet, ca 30 minuter.
  2. Häll upp musslorna i en sil och låt dem rinna av. Strimla purjolök, paprika och blekselleri.
  3. Arrangera ärter och övriga salladsingredienser dekorativt på ett fat eller i en skål och ställ den svalt till serveringen.
  4. Blanda samman dressingen och smaka av den väl. Duscha en aning curry också över fisken på salladsfatet och servera salladen med dressingen separat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.