Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salladsvinägrett med persilja

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna dressing gör jag en flaska av ganska ofta. Den är fantastiskt god till en avokado- och fetaostsallad som jag brukar göra. Persiljan torkar jag på lägsta värme i en svamptork och kör den sedan i en mixer till pulver. Den fungerar bra som krydda till annat också!

Ingredienser

Instruktioner

Ta en tom, urdiskad vinägerflaska och rita streck på sidan av den så att det finns fyra lika stora delar (se bild). Fyll en del med vinäger och tre delar olivolja. Häll i salt, peppar och persiljepulver. Sätt på lock och skaka. Skaka om innan användning, så att allt fördelas ordentligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.